Carinas Hälsokälla

blomma

 

 

 

 

 

 

 

Här på Carinas Hälsokälla kan du genom behandlingar och friskvårdande samtal nå din kropp och själ på olika sätt, beroende på var just du befinner dig i livet.

Vem är jag? Jo, jag heter Carina Lindmark och är utbildad diplomerad friskvårdsterapeut, Ekologisk hudterapeut och diplomerad massör inom olika behandlingsmetoder.
Att omge sig av naturen är en viktig del för oss människor till att uppnå bra hälsa. Vi har mycket kraft och energi att hämta i vår kära natur. Med många års erfarenhet från branschen och från kunder inom kommun, polis, näringsliv och även massor med privatpersoner har jag fått god erfarenhet.

På fritiden älskar jag att bada, laga god mat och umgås mycket med familj och vänner. Eftersom jag arbetar med hälsa är naturligtvis träningen en viktig del av mitt liv. Yoga och långa promenader blir det en hel del av. Jag tror mycket på enkelheten i livet och att man ska ta vara på vardagen och känna tacksamhet för det vi har och det vi är med om. Att utveckla våra inneboende resurser.

Mitt arbete handlar ofta om att hjälpa kunden att utveckla eller hitta den livskvalitet han eller hon eftersöker. Alla människor har egen stor kapacitet inom sig. Genom behandling och samtal kan vi utvecklas och stärka vår självkänsla och på så vis få bättre balans i livet.

Behandlingar

På Carinas Hälsokälla kan du få härliga avslappnande, djupgående och stärkande behandlingar. Jag ser på helheten inom alla områden så som kroppskännedom, stress, värkproblematik, hudproblem och magproblem.  Erbjuder även Livsstilsanalys, stresshantering, avspänningsmetodik, kostrådgivning, god vikt på sikt och naturkosmetisk hudvård som är några av mina kunskapsområden. Har även produkter från PH-balans som är rena naturprodukter, samt ekologisk make-up och ekologisk hudvård. Genom min förmåga att känna in kroppen kan jag anpassa behandlingen efter just dina behov. Som jag brukar säga; ”vi bär på alldeles för många skogaholmslimpor”. Och det ligger faktiskt något i det.

  • Helkroppsmassage
  • Klassisk massage
  • Berörings massage
  • Ansiktsbehandling – Djupgående eller lätt (använder ekologiska oljor och produkter)
  • Kostrådgivning
  • Avspänningsmetodik (avslappning-och andningsmetod som stärker kroppen)
  • Livsstilsanalys

vbg-c-4

foretaget

 

vbg-c-7

 

smink spis

 

I min miljö på Hälsokällan känner man lugnet. Vi behöver få avkoppling och återhämtning i vardagen för att må bra och nå en balans i kropp och själ. Du kan mötas av porlande vatten och avspänd skön musik eller bara tystnad. Beroende på vad som känns mest passande just den dagen. Att vara i nuet är viktigt för mig som jobbar med hälsa, att vi kan fråga oss varje dag – vad hör jag, vad känner jag, vad luktar det, vad ser jag.  Jag jobbar med att stärka, bygga upp kroppen, rensa ut och att få igång cirkulationen. En god cirkulation är det viktigaste för kroppen för att må bra.  Jag brukar jämföra kroppen med en sjö, den behöver ha bra syresättning och näring det vill säga ett bra PH-värde.

Ladda ner mina produktblad för priser:

Prislista företagskund

Prislista privatkund

 

 

Kontakta mig gärna för mer information. Varmt välkommen!

 

logga