Mot en ny årstid

Nu har de flesta av oss börjat återvända till vardagen med skola, jobb eller vad det nu kan innebära för just dig. Sommarmånaderna har snart passerat och man undrar som varje år var tiden tog vägen. Sommaren 2016 har bjudit på både sol och regn, starka vindar och ljumna kvällar- en salig oberäknelig blandning i vanlig ordning. Vi i Vänersborgs köpmannaförening hoppas att du har haft en riktigt fin sommar, och kanske skapat dig lite fina minnen att plocka fram under den kalla hösten.

Läs mer

Äntligen sommar!

Tiden går otroligt fort, plötsligt står vi här mitt i blomstrande sommartid. Det har varit en händelserik start på sommaren med ett succéartat Aqua Blå, fotbolls-EM i plantaget, Bilbingo och annat roligt.
Nu börjar många stämpla ut för en välförtjänt semester, och staden vaknar till liv något senare än vanligt på måndagsmorgon. Fåglarna kvittrar, brisen från Vänern sveper över staden och solen skiner (i alla fall emellanåt).

Läs mer

Fotbolls-EM!

Andreas Isaksson, Kim Källström, John Guidetti och inte minst: Zlatan Ibrahimovic.
Efter fyra års väntan och längtan så är det nu äntligen dags för fotbolls-EM igen.

Läs mer

Älskade mamma!

Du har väl inte glömt bort att det är morsdag på söndag?

Läs mer

Våren närmar sig!

Snö och blask börjar så smått smälta undan. Fåglarna har börjat kvittra och dagarna blir längre. Våren börjar komma till vårt vackra Vänersborg.

Läs mer

FOTOTÄVLING!

Ta en groupie med påskharen, ladda upp bilden på Facebook eller Instagram med hashtag #påskparadvbg och du är med och tävlar om fina priser.

Läs mer